Gespecialiseerd in geavanceerde huid- en laserbehandelingen

Derma Quality richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt.  Wij bieden deskundige huidtherapeutische behandelingen en laserbehandelingen afgestemd op uw behoeften. Bij Derma Quality werken wij met de allernieuwste behandelmethodes en nieuwste medische laser apparatuur. Wij behandelen huidproblemen zoals pigmentatievlekken, overbeharing, huidverjonging, huidverstrakking, acne, littekens etc.

Het beroep Huidtherapeut

De huidtherapeut is een paramedicus volgens de wet BIG. Het is een beschermde titel na een 4 jarige voltijds HBO opleiding. De huidtherapeut is bij uitstek dé huidspecialist die gespecialiseerd is in de behandeling van een zieke of beschadigde huid.

Vergoedingen

Bij een aanvullende verzekering worden bij Derma Quality de meeste behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar. Uw zorgverzekeraar kunt u precies vertellen welke rechten op vergoeding u heeft. Om voor een (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking te komen heeft u vaak een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist nodig.

Werkwijze

Intake
Voordat wij gaan behandelen maken wij eerst een afspraak met u voor een intake. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. Tijdens het intakegesprek brengen wij uw vragen, wensen en algehele gezondheid in kaart. Uw huid wordt nader onderzocht en u krijgt informatie over de diverse behandelmogelijkheden en tarieven. Indien behandeling mogelijk blijkt stelt de huidtherapeut samen met u een persoonlijk behandelplan op. Wij vragen u om een overzicht van de medicijnen, supplementen en/of huidzorg producten die u gebruikt mee te nemen naar het gesprek.

Behandeltraject

Wanneer u besluit met de behandeling te willen starten, verleent u door middel van een behandelovereenkomst toestemming aan de huidtherapeut. Ook worden er foto’s gemaak om de resultaten tijdens en na de behandelingen inzichtelijk te maken en met u te evalueren. Voor een succesvolle behandeling is uw motivatie onmisbaar. Tijdens de behandeling kijken wij samen naar de resultaten om vast te stellen of de behandeling het bedoelde effect heeft bereikt. Hierop worden de verdere behandelingen, waar nodig, aangepast.

Afmelden

Wanneer je verhinderd bent voor een afspraak dien je deze uiterlijk 48 uur van te voren te annuleren. Als de afspraak niet of niet op tijd geannuleerd wordt zullen we 35 euro in rekening brengen.

Samenwerking met verschillende medisch specialisten

Bij Derma Quality werken uitsluitend (para) medisch opgeleide professionals. De huidtherapeuten van Derma Quality werken nauw samen met diverse medisch specialisten zoals huisartsen en dermatologen.

Kwaliteit

Derma Quality Huidtherapie is erkend door zorgverzekeraars, aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. De huidtherapeuten bij Derma Quality volgen voortdurend bijscholingen voor het waarborgen van kwalitatief goede zorg.

Privacyverklaring

Derma Quality kan persoons- en medische gegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Derma Quality en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Derma Quality heeft verstrekt.

Derma Quality kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

  • Uw voor- en achternaam
  • Uw adresgegevens
  • Uw telefoonnummer
  • Uw geboortedatum
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres
  • Uw medische gegevens

Waarom Derma Quality deze gegevens nodig heeft
Derma Quality verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan Derma Quality uw persoons- en medische gegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u overeengekomen behandelplan, bestaande uit huidtherapeutische dienstverlening.

Hoe lang Derma Quality gegevens bewaart
Derma Quality bewaart uw persoons- en medische gegevens. Wij zijn wettelijk (WBGO) verplicht uw dossier 15 jaar te bewaren.

Delen met anderen
Derma Quality verstrekt uw persoons- en medische gegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van huidtherapeutische zorg, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

In kaart brengen websitebezoek
Op de website van Derma Quality worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer, het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Derma Quality gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Derma Quality maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Derma Quality bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.

De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar een door Google opgeslagen servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website aan Derma Quality te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Derma Quality heeft hier geen invloed op.

Derma Quality heeft Google geen toestemming gegeven om via www.dermaquality-huidtherapie.nl verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@dermaquality-huidtherapie.nl

Derma Quality zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Derma Quality neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Derma Quality maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van de door Derma Quality verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Derma Quality op via info@dermaquality-huidtherapie.nl

Derma Quality is als volgt te bereiken:
Derma Quality
Beneluxlaan 575
1363 BJ Almere Poort
Inschrijvingsnummer handelsregister KVK
Telefoon: 06 39207154
E-mailadres: info@dermaquality-huidtherapie.nl

cta-image

Review op Zorgkaart Nederland waar wij blij van worden:

review