Voedingssupplementen

De huid is ons grootste orgaan en een weerspiegeling van onze gezondheid en hoe wij ons voelen. Een kostbaar bezit! Tekorten aan vitaminen en mineralen in de voeding kunnen de huidconditie verslechteren. Door een disbalans kun je huidklachten ontwikkelen, zoals acne, eczeem, psoriasis. Een aanvulling met supplementen van Sckin Nutrition werken we met één product aan meerdere oplossingen tegelijk. Gezond van binnen is stralend van buiten!

Waarom Sckin Nutrition supplementen

  • Voor het oplossen van huidproblemen
  • Voor het verbeteren van de huid
  • Voor verjongen van de huid
  • Het voorkomen van te snelle huidveroudering. Anti-aging van binnenuit
  • Ondersteunt de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel.
  • Sckin zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darmondersteuning, immuunondersteunende stoffen gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek


Collagen+
Topproduct met alles voor jouw huid. Collagen+ werkt op alle drie jouw huidlagen. Dit houdt in dat het werkt op jouw huidvolume, je stevigheid en bescherming van jouw huid.

Collagen+ bevat 6 gram viscollageen, een enorme dosering voor opbouw van jouw huid. Vitamine C is nodig bij de aanmaak van collageen.

Collagen+ versterkt je bindweefsel wat overal voorkomt in je lichaam. Je huid, je spieren, je gewrichten en wondgenezing zijn van deze stoffen afhankelijk.

Dit product is heilzaam voor huid, haren, nagels en bloedvaten. Een ware pep voor je immuunsysteem. L-Lysine, lactoferrine, zink, vitamine D en C zorgen voor een versterkt immuunsysteem. Hoogwaardige anti-oxidanten beschermen jouw huid en lichaam tegen celschade en huidveroudering.

Collagen+ is ideaal in te zetten bij darmklachten. Door de ontstekingsverlagende werking herstelt je darm. In de Collagen+ zitten vele ingrediënten die op de darmen en weefsels zijn afgestemd. (glutamine, bamboe, curcumine, lactoferrine).

Gebruik:
Gebruik 1/3, 1/2 of 1 hele maatschep per dosering afhankelijk van het advies wat wij u geven.
Mix een dagdosering door water, sap of een smoothie. Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik, zwangerschap en borstvoeding. Geschikt voor personen met een glutenintolerantie.

Inhoud
535 gram

Prijs
€ 159,00

Control+
Bij Acne en ontstekingen helpt Control+ deze weer in balans te brengen. Acnehuiden hebben vaak interne tekorten. Control+ ondersteunt de lever en nieren bij het verwerken van afvalstoffen en helpt mee opruimen. Daarnaast verhoogt Control+ ons immuunsysteem enorm door de verschillende werkstoffen (zink, lactoferrine, vitamine D). Vochtwallen, Oedeem, Sinusproblemen kunnen baat hebben bij Control+.

Gebruik
Gebruik 3 tabletten per dag. Bouw het gebruik op.
– Neem de eerste week 1 tablet per dag.
– Neem de tweede week twee tabletten per dag.
– Neem de derde week drie tabletten per dag.
Verhoog de dosering alleen als u zich daar goed bij voelt.
Aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte, medicijngebruik. Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie.

Inhoud
90 tabletten

Prijs
€ 89,00

Omega+ High- vernieuwde formulie

Visolie gemaakt van Alaska vis ondersteunt ons hart en bloedvaten, een soepel huid en verlaagd ontstekingen. Topkwaliteit (MSC gecertificeerd) visolie! Omega-3 vetzuren ondersteunen een goede hormoonhuishouding.  Omega+ zorgt voor een betere hersenstofwisseling, focus en geheugen.  Tevens verhogen ze de vetverbranding. Bevat ook: 1000 mg EPA (ontstekingsverlagend) / 750 mg DHA (hersenen/gedrag) (2 capsules). Dit maakt deze visolie tot de meest zuivere visolie op de markt en ook nog eens hoog gedoseerd.

Dosering
Met de Omega + heb je met 1-2 capsules al een megadosering aan werkzame stoffen binnen.
– 2 capsules in de ochtend heeft een gunstige effect op ontstekingen/ acne. Of;
– 2 capsules in de avond heeft een gunstige effect op bloedvaten, hersenen, focus, concentratie, hart en geheugen: 2 capsules in de avond.
Je kunt deze capsules zelfs openknippen om aan je kinderen te geven (laat je informeren over dosering).

Inhoud
100 softgels (visgelatine omhulsel).

De vernieuwde Omega+ vervangt de voorgaande Omega+. De kwaliteit van de nieuwe Omega is bijna niet te evenaren qua zuiverheid, concentratie en prijs. Wildgevangen Alaskavis, gecertificeerd MSC, partner van GOED. Als één van de weinig visolies welke NIET geoxideerd in een capsule zit.

Prijs
€ 72,50

Super Greens+
Sckin Super Greens+ is een anti-oxidanten complex met vele extra’s. Deze superboost is in te zetten als multivitamine, detoxproduct, hormoonbalans, stress, energie. Beschermt onze cellen en ons collageen. Super Greens+ ondersteunt de darmen door probioticastammen (positieve darmbacteriën).

Gebruik
Meng de Sckin Super Greens+ met een maatschep door je smoothie, water, limonade, toetje of koude soepen of koude gerechten.

Werking:
Kan dienen als een extra groenteshot.
Kan een gunstig effect hebben op: hormoonhuishouding, stemmingswisselingen, energiegebrek, stress, darmproblemen, spijsverteringsproblemen, vetverbranding, vegetariërs, afslanken, luchtwegproblemen, zonneallergie, detox, immuunboost en overgangsklachten.

Waarschuwingen
Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen onder de 10 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap(swens) of lactatie. Raadpleeg voor gebruik een medisch deskundige in geval van ziekte of medicijngebruik.

Inhoud
300 gram, 30 doseringen. 100% vegan!  
Vrij van gluten, zuivel, soja, noten en schaaldieren.
Vrij van conserveringsmiddelen en vulstoffen.

Prijs
€ 75,00

cta-image

Review op Zorgkaart Nederland waar wij blij van worden:

review