Microneedling

Hét alternatief voor een Facelift! Microneedling is een techniek waarbij met behulp van kleine naaldjes gaatjes in de huid worden gemaakt. Hierdoor raakt de huid licht beschadigd. Tijdens het herstel van deze minuscule beschadigingen maakt de huid groeifactoren aan die ervoor zorgen dat er meer collageen en bindweefsel in de huid wordt aangemaakt. Hierdoor zal uw huid, dikker, weerbaarder, soepeler, sterker en egaler worden.

Welke indicaties komen er in aanmerking voor een micro needling behandeling?
– Fijne lijntjes
– Lichte huidverslapping
– Littekens
– Droge huid
– Striae

Wie komt er niet in aanmerking voor een micro needling behandeling?
– Sterk verdikt littekenweefsel (keloïd)
– Open wonden, actieve herpes (koortslip) of actieve ontstekingen in het te behandelen gebied
– Minder dan 6 maanden geleden gestopt bent met het innemen van Isotretinoine (Roaccutane)

Nazorg
Een specifieke nazorg is niet noodzakelijk. In tegenstelling tot bijvoorbeeld microdermabrasie, IPL, laser of chemische peelings, waarbij de beschermende functie van de opperhuid aangetast wordt en je gedurende de kuurbehandeling weken of zelfs maanden niet in de zon mag komen, wordt bij Microneedling deze beschermende functie niet aangetast. Na de behandeling kan de huid roodheden vertonen, maar dit trekt binnen enkele uren weg en je mag de volgende dag weer make-up gebruiken.

Informatie
Als u interesse heeft in een microneedling behandeling, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeute bepalen of u in aanmerking komt voor een behandeling. Ook worden hierin de kosten met u besproken.

 

cta-image

Review op Zorgkaart Nederland waar wij blij van worden:

review