DermaQuest peeling

”Innovatieve peelbehandelingen voor huidverbetering”

Soms biedt een eenmalige gezichtsbehandeling niet voldoende stimulans om het beoogde resultaat te kunnen behalen en is het nodig een stapje verder te gaan door een DermaQuest peeling kuur te ondergaan. Het assortiment DermaQuest peelings is ontwikkeld door een team vooraanstaande wetenschappers en specialisten en behoort tot het topsegment. De behandelingen zijn revolutionair en bieden een effectieve oplossing voor een breed scala aan huidindicaties zonder een langdurig herstelproces. De peelings van DermaQuest bestaan allemaal uit een combinatie van verschillende ingrediënten, met elk hun eigen karakteristieke eigenschappen. Door de verschillende ingrediënten in te zetten kunnen huidproblemen effectief en efficiënt worden aangepakt. Doordat de Stem Cell Technology een sneller herstel van de huid stimuleert is er, in vergelijking met andere peelings van dezelfde sterkte, een relatief korte herstelperiode.

Hoe werkt een DermaQuest peeling behandeling?
Bij een DermaQuest peeling wordt een vloeistofoplossing op de huid aangebracht welke de huid stimuleert en het beoogde probleem systematisch verbetert. De uitvoering van de DermaQuest Peeling behandeling gaat altijd volgens een vaste werkwijze. Deze werkwijze is bewezen effectief en zorgt voor het beste resultaat.

Wat is de hersteltijd van een DermaQuest peeling?
De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de Peeling. Direct na de behandeling kan uw huid er licht rood uitzien, maar dat zal snel afnemen. U kunt direct na de behandeling uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Bij de heftigere peelings is er een kans dat u in de dagen na de peeling gaat schilferen en vervellen.

Oppervlakkige peelings;
Primery Pumpkin Resurfacer
De Primery Pumpkin Resurfacer werkt onder andere op basis van pompoen enzymen. Deze enzymen zorgen voor een exfoliatie van de dode cellen in de opperhuid. Tevens werkt het als één van de krachtigste antioxidanten die schadelijke stoffen aanpakt. De Alpha Hydroxy zuren en Beta Hydroxy zuren stimuleren de celdeling waardoor het huidoppervlak frisser, gladder en egaler wordt. De Primery Pumpkin Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:
•Anti-aging
•Acne
•Pigmentatie

Mango Bright Resurfacer

De Mango Bright Resurfacer werkt op basis van melkzuur. Melkzuur heeft een oplichtende eigenschap en is ideaal om pigment problemen te behandelen of de huid op te frissen. De ondersteunende zuren hebben ieder een specifieke werking op de pigmentatie. De stamcellen zorgen ervoor dat de huid niet geïrriteerd raakt. Deze peeling is dan ook uitermate geschikt voor donkere huidtypen. De Mango Bright Resurfacer is geschikt voor alle huidtypen en kan ingezet worden bij:
•Pigmentatie
•Gevoelige huid
•Donkere huid

Glycolic Acid Resurfacer

De Glycolic Acid Resurfacer werkt op basis van Glycolzuur. Glycolzuur wordt verkregen uit suikerriet, maar komt ook voor in suikerbieten en in vruchten zoals ananas, meloen en onrijpe druiven. Glycolzuur heeft een diepe penetratie door de kleine moleculaire structuur. Dit zuur stimuleert de celdeling, zorgt voor dermale hydratatie, pakt zonbeschadiging aan, werkt comedonen naar buiten en verbetert de teint. Kortom, een peeling die door zijn brede werking een voordeel biedt voor ieder huidtype. De Glycolic Acid Resurfacer kan worden ingezet bij;
•Anti-aging
•Acne
•Pigmentatie

Salicylic Resurfacer

De Salicylic Resurfacer werkt op basis van salicylzuur. Salicylzuur is van nature aanwezig in bergthee en suikerberk. Salicylzuur is een Beta Hydroxy Acid die keratolytisch (ontschilferend effect, de hoornhuid wordt verweekt) werkt op het huidoppervlak. Tevens draagt het bij aan een betere opname van ingrediënten. De toegevoegde Pulp extracten zorgen voor extra antioxidanten werking. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en voornamelijk voor een vette, ontstoken acne huid door de talgoplossende werking van Salicylzuur. De Salicylic Resurfacer kan worden ingezet bij:
•Vette huiden
•Acne

Medium tot diepe peelings;
Modified Jessner

Deze peeling is uitermate geschikt voor milde tot zeer ernstige acne door de verschillende zuren die stuk voor stuk een positief effect hebben op de ontstekingen. Daarnaast heeft deze peeling effect op pigmentatie problemen of is het inzetbaar als een vernieuwende verfrissende behandeling voor elk huidtype. Dit type peel verbetert de algehele kwaliteit van de huid. De Modified Jessener kan worden ingezet bij:
•Alle vormen van acne
•Anti-aging
•Diepere pigmentatie

TCA/Salicylic Peel

Trichlorazijnzuur (TCA) is een organisch zuur. Deze stof ontdoet de natuurlijke celeiwitten van hun wateromhulsel, waardoor de bovenste huidlaag opdroogt en afgestoten wordt. Deze peeling is geschikt voor elk huidtype en werkt mede door het huidoppervlak te egaliseren. Nadat de huid hersteld is, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit. De Mineral TCA Rebuilder kan worden ingezet bij:
•(acne) littekens
•Anti-aging
•Diepere pigmentatie
•Grove poriën

Kuurvorm
Om een optimaal resultaat te kunnen bereiken is het aan te bevelen meerdere peelings te ondergaan. Afhankelijk van het type peeling en de huidklacht(en) worden gemiddels 3 a 6 peelings aangeraden. Het aantal weken tussen iedere peeling kan varieren van 2 tot 3 weken.

Informatie
Als u interesse heeft in een peeling, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeute bepalen of u in aanmerking komt voor een behandeling. Ook worden hierin de kosten met u besproken.

 

cta-image

Review op Zorgkaart Nederland waar wij blij van worden:

review