Is uw litteken verdikt, verkleurd, verhard of verkleefd?

Stoort u zich eraan of is het litteken pijnlijk? De huidtherapeuten van Derma Quality helpen uw pijn of irritatie te verminderen door middel van een littekenbehandeling. Met precieze en speciale massagetechnieken maken wij het litteken dunner, soepeler en minder zichtbaar.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Littekenmassage; massagetechnieken ter vermindering van: jeuk en pijn, hypertrofie, verklevingen, doorbloedingsstoornissen en oedeem.
  • Camouflagetherapie
  • Siliconenpleister & Littekencreme; tegen roodheid, jeuk, hypertrofie en verhardingen. Ze maken het litteken vlakker en soepeler waardoor de klachten afnemen.
  • Microdermabrasie
  • Peelings

Vergoedingen
Bij een aanvullende zorgverzekering worden behandelingen (grotendeels) vergoed door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar welke rechten op vergoeding u heeft en raadpleeg de polisvoorwaarden van uw zorgverzekeraar.

Informatie
Als u interesse heeft in een behandeling, kunt u een afspraak maken voor een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek. Tijdens dit gesprek zal de huidtherapeute bepalen of u in aanmerking komt voor een behandeling. Ook worden hierin de kosten met u besproken.

cta-image

Review op Zorgkaart Nederland waar wij blij van worden:

review